De Juiste Strategie voor Jouw Loopbaan

Een heldere loopbaanstrategie is een gids in een wereld die ogenschijnlijk sneller en sneller verandert. 

Zorg er daarom voor dat je als onderneming en als ondernemer een flexibele organisatie hebt en duurzame loopbanen kunt aanbieden en/of garanderen waar mensen graag in werken.

  • Door (onder andere) de coronamaatregelen en de gevolgen daarvan, kwamen en komen er veel bedrijven in moeilijkheden. Dat schept echter ook opportuniteiten voor Reorganisaties, Fusies en Overnames. Dit zijn immers momenten waarop je je onderneming kunt voorbereiden, klaarstomen voor de toekomst.

  • Mensen moeten langer aan de slag blijven, ook in uw bedrijf. Dat geeft al onmiddellijk een andere kijk op loopbanen en jobs, geeft andere uitdagingen, maar ook opportuniteiten.

  • Begrippen zoals thuiswerken, globalisering hertekenen de arbeidsmarkt. Door nieuwe ervaringen (met bv. de coronamaatregelen) worden jobs anders ingevuld, hertekend en er worden zelfs nieuwe functies in het leven geroepen die tot voor kort niet in jouw sector actief waren (bv. Webshops, aan-huis leveringen, enz.).

  • Doordat afstanden minder relevant werden en men gemakkelijk met mensen kon vergaderen van over de hele wereld, worden structuren en ook loopbanen horizontaler.

Het is natuurlijk belangrijk dat we talent aantrekken en behouden, vergeet echter niet dat het ware bedrijfskapitaal zit bij degenen die er al zijn én blijven!!

 


Contact

Dossche Consulting & Eventing

Antwerpsesteenweg 469
2390 Malle


0486 916 085