Welkom bij de evenementen planner DC Eventing uit Loenhout.

Wij zijn creatief, gepassioneerd en professioneel

DC Eventing helpt u niet alleen een groot feest, zoals jubileum of bruiloft te organiseren, ook van een babyborrel, een meeting of een bedrijfsdag maken wij een groot succes!

Wij organiseren, u geniet. Dat is pas een echt feest. Geen zorgen meer.

U wilt van uw feest een onvergetelijke dag maken. Dat kan. Bij ons kunt u de expertise op het geheel inhuren. Een origineel feest die perfect geregeld wordt en toch betaalbaar blijft. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt, zodat u en uw gasten nergens naar om hoeven te kijken en ongestoord kunnen genieten.

Wij zetten ons in om van uw party een belevenis te maken. Precies, zoals u dit ook heeft gewild. Uniek - net even anders dan de rest. Wij kunnen dit garanderen. Door een goede communicatie en de ervaring en professionaliteit van ons team.

Bel of mail ons gerust om een vrijblijvende offerte te vragen!

Selectie van de locatie

Op een privé locatie kunnen wij exclusieve en creatieve ideeën adviseren, om van uw feest of bijeenkomst een veelbesproken evenement te maken. Door de persoonlijke aandacht die wij aan iedere opdracht geven, blijft elk feest die door ons wordt georganiseerd dan ook uniek. Voor uw onvergetelijke dag kunnen wij unieke locatie's huren. Wij beschikken over een grote portfolio met locaties, gaande van gerenoveerde hoevestallen, tot kasteeltuinen en zalen voor meer dan 1000 mensen!


Bruiloft

Laat onze "wedding planner" uw trouwdag regelen. U bent geinteresseerd. Hoe gaat het in zijn werk? 

  • Kom even bij ons langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
  • Wij maken een offerte op maat. 
  • De organisatie begint uiterlijk 5 weken voor de huwelijksdag. 
  • Verder hebben wij een lijst van diensten voor u, die wij aanbieden. 

Een weddingplanner neemt veel werk en stress uit handen


Babyborrel

Een babyborrel is de perfecte gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om je baby aan hen voor te stellen. Zo verminder je het aantal ziekenhuis- of thuisbezoekjes en bespaar je dus veel tijd en energie. Wie zijn kindje laat dopen, kiest vaak voor een combinatie van doopfeest en babyborrel. Het doopsel vindt dan plaats in beperkte kring en wordt gevolgd door de babyborrel waar meer vrienden en kenissen aanwezig zijn; Jij zorgt voor de baby, DC Eventing zorgt voor de babyborrel


Event

javascript:void(0)
Of het nu een themafeest is, een productlancering, een modeshow, film preview, liefdadigheidsorganisatie of een bedrijfsevent, DC Eventing heeft de expertise om dit voor u te creëren en beheren, in alle maten, thema's en overtuigingen. 

Het enige wat u hoeft te doen is genieten!


Conferenties en Forums

Succesvolle conferenties, seminars en/of roadshows vereisen een zeer efficiënte organisatie, accurate organisatie en aandacht voor detail.
Het samenbrengen van belangrijke medewerkers of klanten betekent dat het absoluut nodig is ervoor te zorgen dat elk detail goed is gepland, met de doelstellingen en het budget in het achterhoofd.

DC Eventing begeleidt het event van concept tot uitvoering om zo een vlot en duidelijk programma voor uw deelnemers te verzekeren


Productlanceringen

(Afbeelding van Ulrike Mai via Pixabay )

Of u nu een merk, een bedrijf of een product wilt lanceren, de basisprincipes zijn hetzelfde. De eerste indruk is uw beste kans om een sterke affiniteit met uw doelgroep te creëren.

Professioneel georganiseerde evenementen zijn een perfect platform om emotie aan kennis te koppelen en zo uw belangrijke boodschap(pen) te brengen.

Er is geen grens aan wat kan worden gedaan. Contacteer ons om uw doelstellingen te bespreken en we zullen telkens weer creatieve, degelijke en kosten-effectieve oplossingen vinden.


Contact

Dossche Consulting & Eventing

Antwerpsesteenweg 469
2390 Malle


0486 916 085