Jij als Ondernemer

Als je eigenaar bent van een bedrijf, als je een leidinggevende functie hebt in een organisatie, dan verwacht men dat je kunt managen, kunt ondernemen. Maar zo vanzelfsprekend is dat niet. 

Je bent expert in je vak en als erkenning geeft men jou een leidinggevende functie.

Je bent zelfstandige ondernemer geworden omdat je iets wilt opbouwen volgens je eigen ideeën. 

En plots moet je een aantal mensen leiden, begeleiden. Hoe doe je dat dan? 

De dag van vandaag leven we in een grenzeloze, digitale wereld, met de nodige (opgelegde) beperkingen, waarin we keuzes moeten maken die ons leven best behoorlijk op zijn kop kunnen zetten. Denk alleen maar aan tele- of thuiswerken. Dat betekent dat we allemaal (nieuwe) beslissingen moeten nemen, ons anders moeten organiseren (kijk maar naar de effecten van social distancing), risico’s nemen, out of the box denken, ...  

Zelfsturing en ondernemingszin moeten deel uitmaken van de basiscompetenties van elke persoon. Zowel in het leren als in het leven is ondernemingszin een belangrijke eigenschap. Ondernemen gaat om nieuwe paden bewandelen, om het leven in handen nemen en er iets aan toe te voegen.

Bedrijven hebben graag tools die ze onmiddellijk kunnen gebruiken om een bepaald aspect van hun organisatie te verbeteren en tegelijk plezier in het werk (blijven) hebben.

Wij bieden de juiste ondersteuning zodat je samen met je team, je organisatie, verder kan groeien.

 
 Ga naar Jouw Onderneming

 


 

 


Contact

Dossche Consulting & Eventing

Antwerpsesteenweg 469
2390 Malle


0486 916 085