Over ons

Dossche Consulting:

Wij begeleiden alle niveaus en in verschillende rollen: als coach, consultant, trainer, manager, mentor. 

Observeren, analyseren, voorstellen formuleren en deze begeleiden is onze favoriete manier van werken bij veranderingstrajecten en/of optimalisatie- trajecten. Of, zoals wij het graag zelf noemen “Verbetertrajecten”. Onze technische achtergrond laat ons tevens toe bepaalde operationele inzichten en noden nog beter in te schatten en te vertalen naar conceptuele inzichten. En vice versa.

Er wordt vooral gefocust op het goede in de mensen en in de bedrijfsstructuur om daar de nodige motivatie uit te (laten) putten.

Dossche Consulting is altijd oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig en werkt steeds op basis van wederzijds respect

Bent u geinteresseerd? Wilt u een afspraak? Aarzel niet ons te contacteren, telefonisch of per email. Dan praten we vrijblijvend over uw wensen. 


 Eventing

Een evenementenorganisator houdt zich bezig met het organiseren van evenementen.

Een evenementenorganisator organiseert evenementen in verschillende vormen en genres. Zo kan een evenementenorganisator zich bezig houden met het organiseren van festivals, theatervoorstellingen, concerten, open dagen, seminars en andere soortgelijke evenementen. De evenementenorganisator zorgt voor een goede programmering van het festival, kijkt naar geschikte artiesten om op het festival te programmeren en benaderd deze. Hij maakt samen met zijn team een financieel plan en begroting, vraagt eventuele subsidies aan (en maakt voor de aanvraag een goed plan met een beschrijving van het evenement en een begroting). De evenementenorganisator boekt de artiesten, zoekt mensen die de artiesten willen begeleiden (en die bijvoorbeeld op zoek gaan naar een slaapplek voor de artiesten, hun vervoer e.d.), huurt een zaal of terrein waar het evenement plaats kan vinden, kijkt naar de catering, regelt eventueel het transport van een podium en zoekt naar geschikte technici en technische apparatuur.

Daarnaast houdt de evenementenorganisator zich ook bezig met het maken van promotie voor het evenement. Hij is er verantwoordelijk voor dat er (eventueel samen met een goed pr-team) een goede reclamecampagne op gang komt waardoor er voldoende bezoekers naar het evenement komen om winst te maken. De evenementenorganisator maakt (eventueel samen met een team) een persbericht en houdt zich bezig met netwerken om zo zoveel mogelijk mensen naar het evenement te trekken.

Een evenementenorganisator werkt samen met pr-mensen, eventuele opdrachtgevers, regisseurs, artiesten, beveiligers, technici en alle andere mensen die tijdens een evenement werkzaam zijn.


Contact

Dossche Consulting & Eventing

Antwerpsesteenweg 469
2390 Malle


0486 916 085